Vår verksamhet

Välkommen till Lidingö Ortopedmedicinska Team som är en privat mottagning med leg läkare och leg fysioterapeuter (leg sjukgymnaster). Alla vårdgivare har avtal med Stockholms Läns Landsting. Vi samarbetar också med flera försäkringsbolag. Som en röd tråd i vårt arbete finns ett beteendemedicinskt synsätt


Vi är specialiserade i ortopedisk medicin/manuell terapi. Det betyder att vi undersöker och behandlar rygg-, nack- och ledbesvär, samt idrottsskador. Huvuddelen av våra patienter har besvär/smärta från rörelse/stödjeorganen. På kliniken finns också specialistkompetens inom långvarig smärta, neurologi, psykosomatik samt idrottsmedicin.


För oss är det en självklarhet att hela människan är i fokus för att behandlingen och rehabiliteringen ska få optimal effekt.
Tillsammans utformar vi din behandlingsplan.

 
Våra läkare diagnostiserar dina besvär, vid behov vidare utredningar samt medicinering.
fysioterapin/sjukgymnastiken kan innefatta manuella behandlingar, mobilisering/manipulationer, specifika träningsprogram, basal kroppskännedom, akupunktur, laser, stötvågsbehandling samt sömn/stresshantering.
Vad är basal kroppskännedom, bk?
Basal Kroppskännedom  

Ring 08-544 80 610 för läkarbokning

Ring 08-544 80 600 för receptionen

I vår reception möter du Ingvor, Diana och Eva.
 Det är också de som svarar i telefon.
   
Anmäl i receptionen när du kommer vem du ska träffa. Debitering av besök till läkare, massageterapeut och träningssal sker i receptionen. Hos fysioterapeuten (sjukgymnasten) sker debitering på rummet.